Dette er Skogsliv

Tilbakemelding til Skogsliv

Skogsliv ønsker tilbakemelding

Her kan du fortelle oss om hva du synes om skogsliv. Har du vært med på et arrangement, foredrag eller noe annet du har opplevet sammen med oss, vil vi bli glade for høre din mening om opplegget.  Vi vil gjerne utvikle oss hele tiden og bli enda bedre, så kom gjerne med ideer til forbedringer.

På forhånd mange takk.

Kasper Engelhardt-Bergsjø

Grunnlegger av Skogsliv

6 kommentarer til “Tilbakemelding til Skogsliv”

  1. Takk for en knall tur i skogen i dag! Vi fant masse bær og sopp og ungene storkoste seg! Topp initaiv! Anbefales 🙂

  2. Kjære Kasper og skogsliv! Vi hadde en super dag i skogen idag sammen med fine folk og dyr☺ Blåbær fant vi i massevis, og organisering rundt turen var super. Ute-kjøkkenet stilte med deilig mat og drikke, og ungene hadde nærmest en hel aktivitetspark å boltre seg i, deriblant en splitter ny trehuske som skapte stor begeistring. Jeg gikk der med bøtta mi litt utenfor hovedbasen, og koste meg med lyden av begeistrede unger som lekte og lattermilde, glade voksne i skjønn forening. Tusen takk for turen! Hilsen Lina med barn

  3. Takk for en fin tur i skogen. Du er oppriktig engasjert og bryr deg om store og små. Du tok deg til til å småprate med alle, og var til hjelp når 3åringen trengte en skulder å sitte på.

    Supert engasjement, håper på flere slike turer!

    Hilsen Vanessa

  4. En kjempefin tur i dag! Terskelen er så lav som den kan være. Både voksne og barn mingler og gjør det de vil, med hvem de vil. Og mitt inntrykk er at ingen er alene. Miljøet der er inkluderende og varmt. Mye på grunn av det Vanessa nevner, at du selv småprater og hilser på alle som er med. Litt bålgrilling og aktiviteter til barna, som i dag: Et vanntett opplegg. Selv de verste sofagrisene kan få en utmerket liten naturopplevelse på en tur som dette; definitivt noe å gjenta. 🙂 Dette er veldig bra, Kasper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *