Snart klar til et nytt mikroeventyr

Det er fredag og pakking til neste tur er godt i gang. To kamerater til tvillingene og Martin blir med oss. Det er ofte lettere og morsommere å ha med kamerater på tur. Da leker de godt sammen og jeg for lidt fred å ro til å holde på med mitt. vi skal på et mikroeventyr opp til hvor faste leir i skogen og bygge videre på gapahuken.

I går fraktet jeg opp en masse utstyr og materialer til taket, så det blir litt lettere og gå opp i morgen med resten av utstyret til meg og de fem barn. Senere i morgen kommer en kamerat og hans to barn og overnatter også. Det er alltid spennende å være på tur sammen med barn. De har så god fantasi og bruker naturen helt annerledes end oss voksne. Det er bare å følge med hvis man har lyst å lære noe nytt. Når guttene kommer spør om materiale pøser jeg på med alt utstyr de trenger. For eksempel: tykk tau, øks, sag, små esker til å samle ting i, strik, forstørrelsesglass, naturfaktabøker, stoff og mye annet de bare må ha for å gjennomføre deres prosjekter. På tur er barnets initiativ velkommen. Nu må jeg bare ordne med den siste pakkingen og så komme meg i seng. God helg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *