Overnatte ute? Her er skogslivs favoritter!

Der er mange måter å tilbringe en #nattinaturen . Her er Skogslivs favoritter:

Under åpen Himmel

Der finnes ikke noe bedre sted å ligge enn under åpen himmel hvis været passer til det.  Når natten faller på og stjerner skinner og månen titter frem bak trærne, blir det helt magisk og en uforglemmelig opplevelse for store og små.

Thomas gjør seg klar til overnatting i skogen

Terrrassen by night

Er det tørrvær er det enkelt å bære ut madrasser, dyner og kosedyr på terrassen. Ved grillen kan dere grille marsmallows.

Mellom blomster og epletrær i hagen

Her kan i ligge under åpen himmel eller sette opp telt eller en liten gapahuk. Det er enkelt å dra på overnatting i hagen. Her alt dere trenger rett i nærheten

Rett rundt hjørnet

Mange steder kan man gå et lite stykker fra huset og komme ut i skogen eller annen type natur, rett rundt hjørnet hvor det er lov å overnatte. Da trenger dere ikke å tenke på å bære lett, for dere kan bare gå flere ganger frem og tilbake.

Hengekøyen

Det er en flott opplevelse å ligge i hengekøye i skogen, spesielt hvis du synes det er litt hardt å ligge på bakken. Hvis det er fare for regn, kan man strekke en snor over hengekøyen og legge en presenning over som tak. Det er veldig koselig å ligge i køyen og høre regnet tromme.

Gapahuk

Med en presenning, litt tau, kniv og øks kan du lage deg et herlig, tørt hjem. En gapahuk kan lages på mange måter. Det enkleste er å spenne opp et tau mellom to trær. Ta deretter langsiden av presenningen og bind fast i tauet. Strekk presenningen ut og fest den andre langsiden  med et par spisse pinner. Kortsiden skal henge ned og festes med pinner de også. Da har du et fint krypinn for natten.