Informasjon om konkurransen

Hvordan melder klassen seg på konkurransen?

Søndag 6. september, etter at dere har sovet ute, starter påmeldingen til konkurransen.  Siste frist for påmelding er onsdag 9 september kl. 12. Husk at både barn og voksne teller med.

En representant for hver turgruppe i klassen sender inn et påmeldingskjema hvor det er utfylt navn på skole, klasse, elever og andre deltagere i turgruppen.

Skjemaet finner du her

Krav for å delta på Konkurransen

Alle deltagere fra klassen trenger ikke å sove sammen, og det er ikke noe krav om hvor dere overnatter. Det eneste kravet er at det må være utendørs.

Husk

I Norge er vi så heldige at vi har allemannsretten, som er helt unik. Den gir oss rett til å overnatte hvor vi vil i utmark. Husk å holde god avstand til bebyggelse. Husk et det stadig er bålforbud frem til 15. september. Viktig at alle tenker på sporløs ferdsel. Det vil si at når dere forlater leiren skal det ikke ligge noe igjen eller finnes spor etter dere.

Forbehold

Den klassen som har flest deltagere vinner.  Hvis det er to klasser som har likt antall, trekker vi lodd. Det er Aurskog-Høland kommune som teller sammen deltagerne og finner en vinner på hver skole. Selv om ikke alle i klassen var med på å sove ute, vinner hele klassen en tur i Klatreparken. Gavekortet er et besøk til parken på en tirsdag eller onsdag kl. 17-20. Dere må besøke parken innen den lukker 18. oktober. Ta kontakt for bestilling av besøk på booking@sorumaktivitetspark.no . Foreldre må selv stå for transport til parken, og premien dekker kun inngang for elevene i klassen. Det vil være guider som hjelper klassen i parken.

Bli med på å sette Norgesrekord

Mange  mennesker over hele Norge sover ute 5 september. Allerede nå er det over 700 politikere og nesten12000 nordmenn som er påmeldt det nasjonale arrangementet. Bli med å sette norgesrekord og meld deg på her.

Guttene på alenetur

Ta kontakt for hvis du har spørsmål

Lurer du på noe, ikke nøl med å ta kontakt på min mobil 45421527 eller Kasperengelhardt@hotmail.com, eller på kommentarfeltet under.

Jeg ønsker dere alle en riktig flott opplevelse ute!

 

Kasper Engelhardt-Bergsjø

Skogsliv