Gleder meg til helgen

Livet i skogen
Livet i skogen

Begynner å glede meg til helgen. Jeg skal på hele 2 forskjellige overnattingsturer. På fredag blir det voksentur sammen med en flokk skogskare. Det er vil noen år siden jeg har vært på tur uten barna så det skal bli en ny og spennende opplevelse. Jeg skal teste ut min nye turhengekøye med oversegl. En enkelt og fin måte å tilbringe en natt i skogen. På lørdag reiser hele familien i skogen sammen med en god kamerat til Martin. Vi reiser til leiren vår som ligger noen km inne i skogen. Vi skal kose oss med bål, lek og kanskje litt bygging på gapahuken. Jeg tar også med klatreutstyr vis vi skulle få lyst å prøve lidt fjellklatring. Guttene har en plan om å bygge deres egen hytte og sove der så det kan bli en veldig fin helg med masse tur. nu er det bare noen timer med pakking og styr før vi kan dra ut. God helg til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *