De utroligste ting kan skje på en helt vanlig torsdag.

Den eneste der hadde lyst til å sove ute i dag var Øyvind på 5 år.
Nu ligger han ute i hagen under åpen himmel godt nede i posen med varmeflasken sin. Før han sovnet spurte jeg ham om jeg skulle sove sammen med ham der ute, og han svarte: «Det kan du godt hvis du har lyst, men du må ikke». Jeg må bare innrømme at det er en veldig stolt pappa som sitter her inne foran skjermen og skriver. Bare det at han sovnet selv mens jeg puttet de andre inne viser hvor trygg han er. Da jeg spurte hvordan det ville være å våkne her ute alene når det er helt mørkt ute svarte han: «Jeg har jo lommelykten, så da lyser jeg litt rundt og sover videre!» God natt!

2-IMG_4461

Én kommentar til “De utroligste ting kan skje på en helt vanlig torsdag.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *